İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Bayrampaşa Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

12. SINIFLAR İÇİN AKADEMİK DESTEK PROGRAMI

Meslekî ve Teknik Anadolu Liselerinde yeni dönemde 12.sınıfa geçen öğrencilerimiz için işletmelerde beceri eğitimi almak istemeyen ve üniversiteye hazırlanmak isteyenlere yeni eğitim modeli hakkı getirildi.

12.sınıfa DOĞRUDAN GEÇEN ve 11.sınıf ortalaması 70 ve üzeri olan öğrencilerimizin Akademik Destek Programı için velileri tarafından dilekçe ile müracaat edilmesi gerekir.

2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanacak olan Akademik Destek Programı

Programdan, meslek liselerinin Anadolu meslek programına kayıtlı olup 11. sınıfın sonunda başarı puanı 70 ve üzerinde olan öğrenciler ile Anadolu teknik programı öğrencileri yararlanacak. Programı seçen öğrenciler, Anadolu Teknik Programı'ndan mezun olacak. Akademik Destek Programı ile öğrenciler, normal ders programlarına ek olarak üniversiteye hazırlık için haftalık 31 saat ders alarak akademik açıdan desteklenecek.

Programa geçiş esasları için tıklayınız

Akademik Destek Programı dersleri için tıklayınız

Takvim için tıklayınız